Rychlé úpravy stylu: 3 způsoby, jak jednoduše přizpůsobit vzhled svých černých bavlněných espadrilek

1. Přidejte nášivky

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak změnit vzhled vašich espadrilek, je přidání nášivek. Můžete si vybrat z mnoha a motivů – od květinových po rockové. Nášivky mohou být umístěny na špičce, patě nebo dokonce na celém kusu tkaniny.

Při přilepení nášivek použijte vhodné lepidlo pro textil a dejte pozor, aby byly dobře upevněny. Takto vylepšené espadrilky budou určitě okamžitým hit.

2. Vymalujte je

Další možností úpravy vašich espadrilek je jejich malba pomocí textilních barev. Vyberte si barvy podle svých oblíbených odstínů a vytvořte si originální design. Můžete například namalovat květiny, geometrické tvary nebo jiné motivy.

Pamatujte si, že před malbou byste měli espadrilky očistit a nechat je dobře vyschnout poté je možné začít s kreativní činností. Pokud nejste zkušený umělec, nevadí – jednoduchá malba může být velmi účinná.

3. Přidejte šperky

Posledním tipem na úpravu vašich espadrilek jsou šperky. Můžete použít různé druhy řetízků, korálků a prstýnků, které budou připevněny ke tkaničkám. Tento styl dodá vašim espadrilkám jedinečný vzhled a budou se skvěle hodit k letním outfitům.

Vyberte si šperky podle svých oblíbených barev a materiálů – zlaté řetízky, perly nebo korálky jsou skvělým doplňkem pro černé bavlněné espadrilky.

Závěrem

Pokud chcete dodat svým černým bavlněným espadrilkám trochu osobnosti a stylu, není třeba utrácet velké sumy peněz za novou obuv. Stačí použít některý z výše uvedených triků – přidejte nášivky, vymalujte je nebo přidejte šperky. Vaše espadrilky budou vypadat jako nové a budou dokonalým doplňkem pro vaše letní outfity. Tak neváhejte a pusťte se do úprav svých espadrilek!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz