Kvalitní obuv má cenu zlata

Nohy jsou základem našeho každodenního života, a proto je důležité poskytnout jim co nejlepší základ. Přestože je pro nás důležité, aby naše obuv vypadala perfektně a ladila ke zbytku našeho šatníku, musíme také myslet na to, abychom se v ní dobře cítili. Nejen, že si tak život budeme užívat ještě o trochu víc, především však podpoříme své celkové zdraví.

A to stojí za to!

Zdraví na prvním místě

Velmi často se stává, že móda s kvalitou nejdou ruku v ruce. My tak kupujeme na pohled nádherné boty, které nám však mohou způsobit velmi nepříjemné zdravotní problémy. Špatná obuv může nejen za bolesti nohou, ale i zad krku či hlavy. Jako příklad můžeme uvést dámské lodičky na vysokých podpatcích, které sice lahodí oku, z dlouhodobého hlediska však může způsobit poranění hlezenního kloubu nebo rozboj vbočeného palce. Ideální variantou se tak stávají například espadrilky , které mohou být stále symbolem ženskosti, a přesto se na zdraví nebudou nijak podepisovat.

Dámské Espadrilky Pánské Espadrilky

Nepříjemný zápach

Věděli jste, že plosky vašich nohou dokáží za den vypotit až 100 mililitrů vody? Protože většina z nás obuv během dne nemění, není divu, že se mnoho lidí potýká s obtěžujícím zápachem nohou. Kromě něj se zvyšuje i riziko plísní, jejichž léčba často bývá během na dlouhou trať. Abyste se těmto problémům vyhnuli, pravidelně se během dne přezouvejte, ale zároveň dbejte také na prodyšnost bot, ponožek a pravidelnou hygienu.

Dámské Pánské Dětské
Boty Lehké černé vyrobené z plátna

Pokud je pro vás při výběru obuvi důležitý nejen vzhled, ale i vaše zdraví, nasměrujte své kroky do e-shopu Simple and Sweet. Najdete tu jak prodyšné látkové tenisky, tak i pohodlné bačkory nebo stylové espadrilky.

 

Dále doporučujeme:

Espadrilky dámskéEspadrilky pánské ♥ TeniskyTenisky kotníkovéSlip-on botyDětské zimní botySvatební teniskyŠperkyOutletPonožky a mnoho dalšího

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz