Jak kombinovat lněné espadrilky s různými outfity pro dokonalý letní look

 Jak kombinovat lněné espadrilky s různými outfity pro dokonalý letní look

 

Letní sezóna je ideální dobou pro oblékání světlých a vzdušných materiálů, které vám zajistí pohodlí i styl. Lněné espadrilky jsou jedním z takových kousků obuvi, které můžete snadno zkombinovat s různými outfity a vytvořit tak dokonalý letní look. V tomto článku se podíváme na několik tipů, jak sladit lněné espadrilky s různými druhy oblečení.

1. Denimová elegence

Jednoduchý a neformální outfit, který můžete nosit během dne nebo na večerní posezení s přáteli, je kombinace lněných espadrilek s džínovými šortkami nebo kalhotami. Vyberte si střih, který vám nejlépe sedne - od skinny jeans až po volnější boyfriend střih. Doporučujeme zvolit lehkou bavlněnou košili nebo triko jako vrchní část outfitu. Na chladnější večery můžete přidat denimovou bundu nebo lehký kardigan.

2. Šaty a sukně

Lněné espadrilky skvěle ladí s letními šaty a sukněmi. Můžete si vybrat z různých střihů a délek - od minisukní po maxi šaty. Volte lehké materiály, jako je bavlna, viskóza nebo samozřejmě len. Pro romantický vzhled zkuste květinové vzory nebo pastelové barvy. Pokud se chystáte na večírek, volte elegantnější materiály, jako je satén nebo hedvábí, a doplňte outfit o nápadné doplňky.

3. Plážový look

Pro pobyt u moře nebo bazénu spárujte lněné espadrilky s plážovým oblečením. Ideální jsou volné tuniky či kaftany s etnickými motivy nebo pruhovaným vzorem. Nezapomeňte na klobouk sluneční brýle pro ochranu před sluncem a dokonalý plážový vzhled.

4. Kancelářský outfit

Ano, i do práce můžete lněné espadrilky snadno zařadit mezi své oblíbené boty! Zvolte elegantní střih kalhot nebo midi sukni spolu s košilí či blůzou z lehkých materiálů. K tomu můžete přidat lehký blejzr či vestu a decentní bižuterii. Lněné espadrilky v neutrálních barvách, jako je béžová nebo šedá, budou ideální pro kancelářský look.

5. Večerní elegance

Lněné espadrilky se dají nosit i na večerní akce. Vyberte si elegantní model s vyšším klínem a kombinujte je s koktejlovými šaty či džínami a halenkou se zajímavým střihy. Jako doplňky zvolte nápadnou bižuterii, psaníčko a dokonalé účes.

Závěr

Lněné espadrilky jsou skvělou volbou pro letní období - jsou pohodlné, stylové a snadno se kombinují s různými outfity. Ať už jdete na pláž, do práce nebo na večerní posezení, lněné espadrilky vás nezklamou a dodají vašemu outfitu tu správnou letní atmosféru.

 

odkaz na lněné espadrilky: Espadrilky / Espedrilky (alome.cz)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz